PROCEDURA PLASMOLIFTING

PLASMOGEL
Why choose Us?

FAZA 1 (5 MINUTE)Sângele este colectat din venă într-o eprubetă specială de colectare, vidată.

Sângele este colectat din venă într-o eprubetă specială de colectare, vidată. Pacientul este pregătit, este înțepat cu acul-fluturaș cu cateter flexibil și i se recoltează între 10 şi 60 ml de sânge (în funcţie de protocol). Pierderea unei cantităţi atât de mici de sânge nu are o influenţă negativă asupra stării de sănătate a pacientului şi nu creează impedimente pentru funcţionarea corectă a organismului.

Why choose Us?

FAZA 2 (5 MINUTE)Plasma trombocitară autologă este separată din sânge, cu ajutorul centrifugării.

Plasma trombocitară autologă este separată din sânge, cu ajutorul centrifugării. Pentru obţinerea plasmei cu înalte proprietăţi terapeutice, este nevoie de prelucrarea specială a acesteia. În mod normal, cantitatea de trombocite în sângele uman variază între 150.000/microlitru şi 350.000/microlitru, însă pentru manifestarea efectului stimulator de regenerare, numărul lor trebuie majorat până la 1.000.000/microlitru. Plasma cu o concentraţie înaltă de trombocite poate fi obţinută prin centrifugarea sângelui în eprubete biotehnologice speciale, marca Plasmolifting™. Eficiența crescută și siguranța procedurii pot fi obținute doar prin folosirea echipamentului certificat Plasmolifting™. Eprubetele se plasează în centrifugă la distanță egală între ele (vizavi).

Why choose Us?

FAZA 3Plasma este injectată în zona de tratament.

Plasma este injectată în zona de tratament. Eprubetele certificate Plasmolifting™ permit separarea calitativă a sângelui în 3 fracţiuni: masa eritrocitară, suspensia de plasmă şi fracţiunea îmbogăţită cu trombocite şi factori de creştere (plasma autologă). În timpul acestei procesări, plasma autologă separată din sânge este apoi injectată în zonele de tratament. Plasma autologă este un stimulent biologic de regenerare foarte eficient, care conține o concentrație mare de factori de creștere (hormoni, proteine și vitamine), în proporția lor naturală. Plasma trombocitară este obţinută din sângele propriu al pacientului, asigurându-se astfel biocompatibilitatea deplină a substanţei injectate cu organismul, ceea ce exclude apariţia reacţiilor imunologice şi alergice, precum şi posibilitatea respingerii.

PRP GEL este un dispozitiv medical pentru prepararea PRP (platelet rich plasma) – plasmei autologe (plasmă proprie îmbogățită cu trombocite) și a gelului trombocitar. FUNCȚIA PLASMEI ȘI A GELULUI TROMBOCITAR PRP are de mai mulţi ani diferite câmpuri de aplicare în medicină şi chirurgie (chirurgie orală şi maxilofacială, chirurgia stomatologică de implant, îngrijirea părului, ortopedie şi traumatologie, chirurgia plastică şi de reconstrucţie, oftalmologie), cu o utilitate specială în Medicina şi Chirurgia Estetică, precum şi în Medicina Regenerativă, cu scopul inducerii proceselor de bioregenerare şi biostimulare a ţesuturilor şi a proceselor de accelerare a vindecării (ulcere şi arsuri, pierderea masei, etc.).

Pentru orice informatii, va invitam sa ne Contactati